Clinics met Henk Lubberding

04-05-2018

Op de zondagmorgen van 27 mei zullen op de schitterende oprijlaan en het parkeerterrein van ss Rotterdam clinics worden gegeven voor sportieve fietsers en wielrenners.

Afzonderlijk voor mannen en vrouwen.clinics 1

Oud-wielrenster Vera Koedooder verzorgt de clinic voor vrouwen. Zij behaalde veel successen en kampioenschappen op de baan en was succesrijk op de Olympische Spelen. Haar ervaringen als topsportster gebruikt ze tegenwoordig in haar bedrijf Koerage Cycling Concepts.

De mannen zullen onder de hoede worden genomen van Henk Lubberding. De gewezen wegkapitein van de wieleréquipes T.I. Raleigh en Panasonic, is sinds zijn terugtreden als beroepsrenner professioneel fietsinstructeur. Hij zal op Katendrecht de fietsvaardigheid van de mannen opkrikken: sturen, remmen, positie op de fiets, ademhaling, inspanning en voorbereiding. Met een kritische blik op het materiaal.clinics 3

Aansluitend zullen de klasjes uit de clinics gaan rondkoersen op het officiële parcours van de Ronde van Katendrecht in een speciale wedstrijdsimulatie.

Deelnemers die de smaak te pakken hebben kunnen en passant starten in het Katendrechts Kampioenschap voor Zondagsfiets(t)ers.

Aanvang 10:30 uur

Kosten van deelname: 25 Euro

Inschrijvingen en meer informatie via info@rondevankatendrecht.nl