Damesfietsers

18-05-2016

Early Birds

You are cordially invited to the #LIVSATURDAYMORNINGRIDE

Liv, het fietsmerk voor vrouwen door vrouwen, nodigt je graag persoonlijk uit om op een hypermoderne fiets de ultieme workout te ervaren, die speed, vrijheid en socializen combineert en bovendien ook nog eens een uitstekende #buttworkout is.


Vrouwensport in opmars

Het was altijd een echte mannensport. In een strak broekje, op een snelle fiets, blik op oneindig, knallen door de natuur. Maar de tijden zijn veranderd. Steeds meer vrouwen stappen op de racefiets of mountainbike om samen met vriendinnen prachtige landschappen te trotseren, met de wind in de haren en even niets aan het hoofd. Heb jij altijd al een racefiets willen uitetsen kom dan als Early Bird naar Katendrecht en ervaar zelf hoe het is. Er staan fietsen klaar om uit te testen en het parcours is speciaal voor alle dames een uur lang beschikbaar. Hierna zullen we de ochtend helemaal zen afsluiten met een mooie yoga sessie. Dames wees erbij, dit programma is er speciaal voor jou.

En oh ja, hadden we dat nog niet verteld? Bij al dat sporten hoort natuurlijk ook iets lekkers…Ben jij een dame met een eigen fiets en is beginnen niet zozeer jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou voor het Katendrechts kampioenschap voor zondag fietsers, waarmee we de dag afsluiten. Race mee over het parcours en win die trofee! Om jouw overwinning te vieren dansen we vervolgens op mooie plaatjes met lekkere drinks & bites.


Topmateriaal

Liv, het vrouwenfietsmerk van Giant ontwikkelt fietsen en bijbehorende kleding en accessoires voor zowel de wedstrijdrijders als voor vrouwen die het liefst samen met vriendinnen in het zonnetje nieuwe routes willen ontdekken. Wil jij de fietsen in het echt zien? Kom dan langs tijdens de Ronde van Katendrecht en ervaar zelf hoe ze aanvoelen en fietsen.


Weekend Workout

Wil jij de fietsen zelf testen? Kom dan op zaterdag 21 mei vanaf 09.45 uur om jouw fiets op maat af te laten stellen. Om het Liv gevoel te beleven zal het parcours tussen 10.00-11.00 uur volledige beschikbaar zijn om de fitsen uit te testen en te zien hou hard jij kan gaan. Daarna strijken we weer neer op het knusse plein voor een soepele yogasessie en een welverdiende healthy snack.


En mocht je na al deze activiteiten nog energie over hebben, dan kan je altijd besluiten om 10 kilometer te gaan rennen. Kortom genoeg te beleven tijdens de Ronde van Katendrecht.

damesfietsers

Dus waar wacht je nog op?
Kom langs en fiets mee!