Over de mooiste stroken van de Ronde van Vlaanderen met Johan Museeuw

22-02-2016

Op dinsdag 29 maart is er de mogelijkheid om vanuit het Vlaamse Oudenaarde een twee uur durende fietstocht met Johan Museeuw te rijden. Over de mooiste stroken van de Ronde van Vlaanderen. Luttele dagen voordat die monumentale wielerklassieker verreden zal worden. 

In het wiel van De Leeuw van Vlaanderen trekken we over de Koppenberg, de Steenbeekdries, de Oude Kwaremont, de Paterberg en vele andere historische kasseistroken en hellingen. Museeuw was zelf drievoudig winnaar in de Ronde van Vlaanderen, stond drie keer op het hoogste schavot van het erepodium in Parijs-Roubaix, won ook de Amstel Gold Race en het Wereldkampioenschap. En niet te vergeten de Ronde van Katendrecht 2012!

Dinsdag 29 maart krijgen we vanaf 11.30 uur in Oudenaarde eerst een rondleiding in Centrum Ronde van Vlaanderen, het rondemuseum met vele impossante wielerparafernalia. Daarna vertrekken we met Museeuw richting de Vlaamse Ardennen.

Vervoer is op eigen gelegenheid. Deelname is gratis voor Peloton Katendrecht.

Ik hoop dat velen in de gelegenheid zullen zijn om deel te nemen aan deze bijzondere expeditie op dinsdag 29 maart. Enthousiastelingen die geen lid zijn van Peloton Katendrecht kunnen tegen betaling van € 30,- deelnemen aan deze fietsactiviteit.


Inschrijven kan per mail via: dave@rondevankatendrecht.nl