We zijn trots op ons partnership met Kwaremont!

logo partner kwaremont.jpg
Wanneer het wielrenseizoen straks weer ten volle losbarst, kun je in het anders zo rustige Kwaremont weer over de koppen lopen. Een fiere Kwaremontenaar – of is het Kwaremontees? – weet als geen ander waar die fascinatie voor zijn voortuin vandaan komt: afzien is ook mooi om naar te kijken. Michel Wuyts kon het niet mooier verwoorden.

Ook straks zitten de inwoners van Kwaremont dorp weer op de eerste rij om de kopmannen te zien hangen, duwen, knallen, vloeken… In die zin zijn ze dus eigenlijk zelf een kopman.

Letterlijk. Om de plek waar ze wonen. Op de kop van één van de oudste bergen van Vlaanderens wielerklassiekers. Maar ook omdat hun deurmat tijdens het wielerseizoen vast meer dan eens wordt platgelopen door oude bekenden. Omdat ze toevallig in de buurt waren, mee op de eerste rij willen zitten of zelf hun kans eens wilden wagen.

Knoestige kasseien, twee kilometer kuitenbijtend klimwerk en een stevig stijgingspercentage: De oude Kwaremont is al jarenlang het decor van klein wielergeluk en grootse verhalen.

Kwaremont Blond is net als de befaamde kuitenbijter uit de Vlaamse Ardennen, de Oude Kwaremont karaktervol en pittig gekruid. Het is een volmout bier dat zorgt voor een flinke dosis vloeibare suikers na een stevige inspanning. Je beloning? Een uitgesproken dorstlessende afdronk met een stijgingspercentage van 6.6%.

Ga naar Kwaremont bier