Peloton Katendrecht opent seizoen met Jan Janssen

11-03-2019

Op 23 maart, als in Italië Milaan-San Remo wordt verreden, beleeft Peloton Katendrecht zijn eigen ‘Primavera’. De business- en vriendenclub, onmisbaar voor de Bram Ladage Ronde van Katendrecht, toert die dag op de racefiets door de Zuid-Hollandse polder. Niemand minder dan oud-Tourwinnaar Jan Janssen en bondscoach Koos Moerenhout koersen mee. Geen demarrages, maar 70 kilometer in een rustig tempo en met de handjes op het stuur over landelijke wegen.

Start en finish zijn in het Van der Valk Hotel Ridderkerk. Vóór het vertrek krijgen de leden een presentatie van het programma voor 2019 van Peloton Katendrecht. Na de rit is er Milaan-San Remo op het grote scherm. Uiteraard met prima catering en een verrassend muziekje.

Sluit je ook aan bij Peloton Katendrecht?

Netwerkers die van fietsen houden, nemen een rugnummer in Peloton Katendrecht. Je steunt de Ronde van Katendrecht, leert andere ondernemers kennen en geniet het hele jaar van diverse leuke en bijzondere wieleractiviteiten. Ook tijdens de Ronde op 25 en 26 mei krijg je een ereplaats!

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.