Sluit je aan bij peloton katendrecht

Peloton Katendrecht is een fietsvriendenclub die het jaarlijkse wieler- en cultuurevenement op de Veerlaan en Deliplein een warm hart toedraagt. Binnen het zakelijk netwerken wordt wielrennen wel ‘het nieuwe golfen’ genoemd. Wij willen dat op een bijzondere manier invullen. Door een rugnummer te nemen voor Peloton Katendrecht treed je toe tot een fijne kopgroep actieve ondernemers die het zakendoen en contacten leggen graag aangenaam combineert met fietsen. En hiermee ondersteun je de organisatie en uitvoering van de Ronde van Katendrecht. Als tegenprestatie bieden wij je gedurende het gehele jaar diverse hele leuke en bijzondere wieleractiviteiten.


Wieleractiviteiten

Voorjaarsrit Primavera

Op de middag dat aan de Italiaanse Rivièra de openingsklassieker Milaan – San Remo wordt verreden, trekt Peloton Katendrecht over de landelijke wegen van de Zuid-Hollandse polders. Hierbij uit de wind gezet door wereldberoemde (oud-)topcoureurs. Onderweg worden we prettig verrast met bijzondere optredens en voordrachten die de heroïek van het wielrennen bezingen. Van der Valk Hotel Ridderkerk is daarbij onze gastvrije uitvalsbasis.

Met een warme ontvangst en lunch voor het vertrek. Na terugkomst is er gelegenheid tot omkleden en douchen en onder het genot van een borrel met hapjes volgen we via groot scherm de finale van de Primavera.

De Ronde van Katendrecht

Ontvangst met borrel op ons gezellige terras; tussen de andere wielergekke prominenten en oud-beroepswielrenners. Peloton Katendrecht wordt uitgenodigd voor deelname aan de toertocht de Grote Ronde van Katendrecht (start ’s ochtends). En ook voor deelname aan prominentenkoers Grote Prijs Walhalla. De leden van Peloton Katendrecht zijn welkom voor het bijwonen van de speciale feestavond met diner voor onze wielerprominenten en (oud-)beroepswielrenners.

Fietsen door de herfstmodder

Ook als de bladeren van de bomen zijn houdt Peloton Katendrecht de benen niet stil. Op een herfstdag trekken we met mountainbikes en veldrijfietsen het Bergse Bos in richting het mountainbikeparcours van Outdoor Valley te Bergschenhoek. Daar zullen we onder deskundige begeleiding van oud-prof en instructeur Rob Harmeling kunnen ruiken aan het draaien en keren in de modder. Met de nodige hoogtemeters als kuitenbijter! Er zijn voldoende mountainbikes ter plaatse beschikbaar voor de deelnemers.

Een avondje wielertheater

De fiets blijft ook een keer in het schuurtje: de leden van Peloton Katendrecht worden uitgenodigd om met hun partner of een introducé te komen genieten van een avondje bijzonder wieleramusement. Op een avond buiten het wielerseizoen bieden we een mooi programma, bijvoorbeeld met live-muziek, film en mooie verhalen.


Een rugnummer voor Peloton Katendrecht is het entreebewijs voor alle activiteiten en garandeert ook een plek in de fraaie Rondekrant en op de website. Met naamsvermelding en afbeelding van het bedrijfslogo.

De kosten voor een rugnummer voor Peloton Katendrecht bedragen € 500,- per jaar // Een koppelrugnummer voor deelname aan alle activiteiten met twee personen kost € 900,- per jaar // Bedragen zijn exclusief BTW