Primeur: De Dikke Mannen Race

19-04-2018

De Ronde van Katendrecht heeft de voorbije jaren een baanbrekende rol gespeeld in de ontwikkeling van het wedstrijdfietsen: Wedstrijden voor de Zondagsfietsers, Fixed Gear (NL Crit Series) en de koersclinics werden allemaal op het Katendrechtse parcours geïntroduceerd.

Dit jaar heeft de koersdirecteur van de Ronde van Katendrecht een nieuwe wedstrijdcategorie verzonnen: de Dikke Mannen Race.

Mannen die graag fietsen maar niet persé als wielermonnik hoeven te leven, gaan op zaterdag 26 mei in koers op de Veerlaan. En daarmee willen we aantonen dat het sportieve en zelfs competitieve fietsen prima te combineren valt met een Bourgondische levenswijze.
Deelname vanaf 95 kilo. En wees gewaarschuwd: bij twijfelgevallen worden de deelnemers eerst de weegschaal opgstuurd voor het vertrek. Inschrijven via deze link.

Bij de Dikke Mannen Race zal voor eens en voor altijd blijken dat we het Belgisch bier, de paté en de kazen echt niet hoeven te laten staan bij het volgen van de voorjaarsklassiekers…..