Rijploeg Tweewielers presenteert: het Katendrechts Kampioenschap voor Zondagsfiets(t)ers

16-05-2018

Als jij het door de polder rijden met ‘de wind in je muil’ voor een keer wilt overslaan, altijd al hebt gedroomd van een overwinning of gewoon je fietsvrienden/vriendinnen aan gort wilt rijden… Dit is je kans!

Na de enthousiast ontvangen eerdere edities is, dankzij de sponsor Rijploeg Tweewielers, het Katendrechts Kampioenschap voor Zondagfiets(t)ers ook dit jaar weer onderdeel van het wedstrijdprogramma. Deze categorie is een aantal jaar geleden door de koersdirecteur Dave Andriese in het leven geroepen, zodat mannen én vrouwen zonder wedstrijdlicentie bij ‘zijn’ ronde ook de geweldige ervaring van een wielerkoers op de Kaap kunnen meemaken.

De vrouwen starten om 13:00 en rijden 20km.

De mannen starten om 14:00 en rijden 30km.

Heb jij nog weinig tot geen wedstrijdervaring? Zondagochtend organiseren wij op het parkeerterrein van het ‘SS Rotterdam’ een speciale koersclinic  voor mannen en vrouwen. Alle fijne kneepjes van het koersen worden daarin uitgelegd door oud-profs Henk Lubberding en Vera Koedooder. Hierna heb je dus de mogelijkheid om met extra moraal te starten in onze wedstrijden!

Inschrijven voor de Katendrechtse kampioenschappen kost €10 (of €7 met een KNWU-basislidmaatschap) en kan online via https://www.rondevankatendrecht.nl/inschrijven/

Inschrijven voor de clinic kost € 25,- en kan via een mail naar: info@rondevankatendrecht.nl

Kijk voor alle verder informatie op onze website https://www.rondevankatendrecht.nl/

Heb jij nog vragen? Stuur dan een mailtje naar lars@rondevankatendrecht.nl

Wij zien je graag op de Kaap!