Peloton Katendrecht: voorjaarsrit ‘La Primavera’.

25-02-2016

Op zaterdagmiddag 19 maart, wanneer aan de Italiaanse Rivièra de openingsklassieker Milaan – San Remo wordt verreden, trekt Peloton Katendrecht over de landelijke wegen van de Zuid-Hollandse polders. De dames en heren fietsers worden hierbij uit de wind gezet door Hennie Kuiper en Arie den Hartog. Deze oud-topcoureurs zijn, samen met Jan Raas, de enige Nederlanders die ooit La Primavera gewonnen hebben.

Tijdens dit rijdend wielercircus wordt Peloton Katendrecht prettig verrast met bijzondere optredens en voordrachten die de heroïek van het wielrennen bezingen. Van der Valk Hotel Ridderkerk is daarbij onze gastvrije uitvalsbasis met een warme ontvangst en een lunch voor het vertrek. Na terugkomst wordt op groot scherm gezamelijk de finale van de prachtige Milaan – San Remo, la Classicissima, gekeken.


Deze voorjaarsrit is de eerste van de verschillende wieleractiviteiten die Peloton Katendrecht organiseert dit jaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot aansluiting bij Peloton Katendrecht klik HIER of stuur een email naar dave@rondevankatendrecht.nl


Meer info over Peloton Katendrecht vind u HIER.